Parels van de Flora- en Faunawijken - Den Haag

Geen Parelroute in 2020

Ook wij worden zo langzamerhand een beetje verward door al het nieuws over corona. Echter, omdat wij nu moeten beslissen over of we nu wel of geen parelroute kunnen organiseren, proberen we op basis van de informatie die er is en de voorspellingen die er gedaan worden over de lange termijn een weloverwogen beslissing te nemen.

Een hele puzzel kan ik U vertellen. Wij hopen dat we tegen die tijd wel weer in rustiger vaarwater zijn beland en de crisis dan op zijn einde is, maar de maatschappij zal nog onzekerheid kennen en de sociale afstand zal ongetwijfeld tot het einde van dit jaar instant blijven.
Dus vroegen wij ons af of het wel verstandig is om in die omstandigheden weer veel mensen bij elkaar en op de been te brengen.

Wij denken op dit moment van niet en op basis van de kennis die we nu hebben zijn we tot de slotsom gekomen, niet onverdeeld overigens, dat wij in 2020 de Parelroute van de Flora- en Faunawijken een jaar overslaan. Hoe spijtig wij dit ook vinden.
De tijd zal ons leren of deze beslissing de juiste is geweest.

We gaan wel gewoon door met de website, facebook, het inschrijven van nieuwe parels en voorbereidingen voor 2021.

Voor nu blijf gezond en voor je het weet is het april 2021 en kun je je hopelijk gewoon weer inschrijven voor de Parelroute van De Flora en Faunawijken.

Met vriendelijke groeten werkgroep parelroute
René, Marit, Yoke en SjaakTerug   > Geen Parelroute in 2020
  

Eervorig jaar (2019) 52 deelnemers!